gordijn van verse worst-zw1

Worstmaken, de kunst van het ambacht

worst in darm aan rek-zw

Lid worden?

Meer weten over lidmaatschap? Klik voor meer informatie.

Welkom

Verbonden door passie en vakmanschap: de worstmakende ambachtelijke slagers.

Vanuit deze gezamenlijke liefde voor het slagersvak en voor producten met een hoge kwaliteit, hebben 9 collega slagers een nieuwe vereniging opgericht: de vereniging van worstmakende ambachtelijke slagers.

Doel is om door vakmanschap de mooiste producten te maken met de authentieke smaak van vroeger. Door goed verantwoord vlees te combineren met vakmanschap krijgt de consument de lekkerste producten op tafel. Van de slager natuurlijk.

Worstmaken is niet alleen hip, het is de kunst van het ambacht. Word ook lid en draag bij aan het ambacht van de toekomst!

Over de vereniging

Het bevorderen van het zelf produceren van producten van hoge en authentieke kwaliteit binnen de slagerij én het bevorderen van en doorgeven van kennis van ambachtelijke producten aan nieuwe generaties vakgenoten.

Dat zijn de doelen van de Vereniging Worstmakende ambachtelijke slagers.

Lees verder

Lid worden

Vind je worst maken ook de kunst van het ambacht? Spreken onze doelen jou aan? Als je dan ook nog een slager bent die zelf worst, vleeswaren en traiteurproducten maakt, kun je lid worden.

Wel moet je voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, zoals gesteld in de statuten, om zo de kwaliteit hoog te houden.

Lees verder

Leden

Een groep bevlogen slagers gestart met deze vereniging. De Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers is een vereniging van en voor slagers, los van commerciële winkelformules en of concepten.

Lees verder