Lid worden

Vind je worst maken ook de kunst van het ambacht? Spreken onze doelen jou aan? Als je dan ook nog een slager bent die zelf worst, vleeswaren en traiteurproducten maakt, kun je lid worden.

Wel moet je voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, zoals gesteld in de statuten, om zo de kwaliteit hoog te houden. Voorbeelden van deze eisen zijn het hebben van een vakdiploma, de assortimentssamenstelling en aantallen vanuit de worstmakerij en het voldoen aan de eisen van de productkeuringen.

De statuten zijn op aanvraag beschikbaar. Lees hier het reglement.

Voorlopige contributie € 100,00 per maand excl. BTW.

Wil je lid worden? Vul dit formulier in

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring

Activiteiten

Als lid van de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers sta je open voor kennisoverdracht. Onderling met de leden maar ook door bijvoorbeeld uitwisseling van medewerkers, het bieden van stageplaatsen en het geven van voorlichting en advies.

Daarnaast vindt er jaarlijks een aantal vaktechnische en inspiratiebijeenkomsten plaats. De volledige planning lees je hier.